Jury

 

 

Gaetano Carretto

Een vrij technische freerunner/ traceur die streeft naar het perfect uitvoeren van bewegingen. Gaetano is de oprichter van het nationale freerun evenement 'Gravity' en één van de oprichters van Back2Basics Parkour. Hij vindt een beweging pas echt mooi als het geruisloos en vloeiend gebeurt. Het gaat er bij hem niet om hoe groot de sprong is, maar hoe de sprong wordt uitgevoerd.

 

Martijn Riemersma

Een freerunner van het eerste uur, waarbij de nadruk ligt op het vloeiend en zo soepel mogelijk passeren van obstakels, gecombineerd met een vleugje creativiteit .

Martijn Riemersma is één van de oprichters van de FreerunAcademy en een gepassioneerd freerunner.

Hij zal voornamelijk letten op flow,uitvoering en de manier waarop de deelnemers van de wedstrijd de verschillende obstakels met elkaar linken.

 

Onur Eren

Onur Eren is 26 jaar en in 2006 begonnen met freerunning. Allround trainen en movement combineren houdt hij het meeste van. Drilt altijd zijn basics. Hij heeft o,a. Friends Crw opgezet en ze zijn nog steeds beste vrienden van elkaar. Met deze crew doet hij al jaren traineningen, shows- en lessen geven. Daarnaast is hij public space architect en heeft zojuist zijn 5de freerun park gebouwd in Nederland. Nog 95 te gaan!

Unieke talent: Heeft altijd zijn hoed op.

 

Bart van der Linden

Bart van der Linden is 10 jaar geleden begonnen met Freerunning, inmiddels heeft Bart de hele wereld rond gereisd voor competities, events en video expedities. Tegenwoordig rent Bart onder de vlag van Tempest Freerunning uit Los Angeles. Hij bekroonde zijn carrière dit jaar met het behalen van de eerste plaats op het wereldkampioenschap in Santorini, Griekenland. Bart staat bekend om het zich eigen maken van veel verschillende stijlen waardoor zijn movement uniek blijft om naar te kijken

 

 

Het IFKF wordt georganiseerd door: